Om os

Velkommen til Puslebordguide.dk, hvor du kan finde informationer om pusleborde og babyudstyr! Vi har samlet en oversigt over de mest populære pusleborde, der bliver solgt i Danmark. Dermed slipper du for at skulle læse og sammenligne adskillige forskellige hjemmesider med pusleborde. Puslebordguide.dk hjælper dig på vej.

Hos Puslebordguide.dk udarbejder vi dybdegående anmeldelser af forskellige pusleborde. Vi har ikke afprøvet puslebordene selv, men vi har foretaget meget grundig research hos bl. a. de forskellige forhandlere af puslebordene og på relevante online fora for gravide og småbørnsforældre, hvor folk har delt deres erfaringer med brug af de forskellige produkter.

Dermed kan du få en idé om, hvad de bedste og mest populære puslebord på markedet er lige nu foruden, hvad du bør være opmærksom på, før du køber et puslebord til din familie.

Affiliate kommision

På Puslebordguide.dk ønsker vi ikke at ødelægge din læseoplevelse med reklamebannere eller annoncer.

Vi har i stedet valgt at henvise til en række webshops, som vi samarbejder med. Puslebordguide.dk benytter således affiliate links fra PartnerAds, Tradedoubler og Adtraction, som giver en lille kommission, hvis du foretager et køb på grundlag af en af vores artikler. Dette er med til at drive vores website og har ingen negativ betydning for din pris.

Ansvarsfraskrivelse

På Puslebordguide.dk kan alle former for vurderinger, skøn og anbefalinger kun betragtes som vores personlige holdninger.

Brug af vores råd er på eget ansvar og Puslebordguide.dk kan ikke drages til ansvar for eventuelle tab. Vi bestræber os altid på at give korrekte oplysninger og bruger derfor kun kilder, som vi finder pålidelige. Puslebordguide.dk tager ikke ansvar for eventuelle fejlagtige eller mangelfulde oplysninger.

Der tages samtidig forbehold for eventuelle tastefejl på websitet.

Puslebordguide.dk er ikke ansvarlig for brugernes holdninger, links eller kommentarer. Vi forbeholder os dog retten til at slette f.eks. kommentarer, som vi finder upassende.

HVIS DU HAR SPØRGSMÅL, FORSLAG ELLER KOMMENTARER

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail med spørgsmål, forslag til indhold eller kommentarer. Vi bestræber os på at svare dig indenfor 24 timer på hverdage.

KOntakt

Ønsker du at kontakte os, kan du skrive til os på affiliate[@]lyttdigital.dk.

Du bedes mærke emnefeltet med “Puslebordguide.dk”.

Vi modtager gerne kommentarer  og forslag samt andre forespørgsler.

Vores adresse er:

Lytt Digital ApS
Jagtvej 215 A, 9. mf. tv.
2100 København Ø
CVR: 36537930

vi støtter: