Tuula puslekommode anmeldelse

Tuula-puslekommode

Et så skønt puslebord som den dejlige Tuula puslekommode skal man lede længe efter! Fremstillet af træ og i farverne enten hvid eller nøddetræ, passer denne flotte og moderne kommode nemt ind i det moderne og kvalitetsbevidste hjem. Se den dejlige Tuula kommode hos forhandleren.

Baby-med-håndklæde-på-puslebord

Beskrivelse af Tuula puslekommode

  • Lækker, moderne og eksklusiv puslekommode i træ
  • Kan bruges som kommode ved at pusledelen fjernes
  • Pusletoppen kan monteres til venstre, i midten og til højre
  • God opbevaringsplads med 3 store skuffer
  • Skufferne kommer med kvalitetshåndtag og “self-soft close” lukkemekaniske
  • Kan fås i enten hvid eller i nøddetræ med ægte træstruktur

Puslekommoden har målene: bredde: 115 cm, dybde: 47 cm / 76 cm (med pusletop installeret), højde: 96 cm. Selve puslehøjden er 90 cm og puslepladsen måler: 74x85cm.

Gå til forhandleren af Tuula kommoden her.

Fordele ved den dejlige Tuula puslekommode

Den flotte Tuula puslekommode vil helt sikkert appellere til mange nybagte forældre, fordi det ikke kun er et flot og funktionelt puslebord, men også en rigtig flot og tidssvarende kommode.

Tuula Puslekommode 3

Puslepladen har hævede sider, som gør, at sikkerheden er i top på bordet og baby ikke kan rulle over kanterne, selv hvis du skulle komme til at være uopmærksom et øjeblik. Pusledelen er endda så smart, at den kan monteres både midt for, til højre og venstre over kommoden. Derved er du sikret, at du har lidt ekstra plads på bordet til et lille vandfad eller de mest nødvendige cremer. Puslepladen kan fjernes og bordet kan laves om til en moderne kommode med et eksklusivt look, som aldrig går af mode.

Puslebordet har rigeligt med skabsplads til alt det nødvendige pusleudstyr, og en af skufferne er todelt, så du kan holde dine pusleting bedre adskilt og organiseret. Du kan nemt have en stak friske og rene bleer liggende klar i skuffen, samt vaskeklude, babycreme, sut, bamse og rangle. Der er plads til det hele.

Skufferne kommer med det populære “self-soft close” lukkesystem, som sikrer, at de lukker sig selv, selv ved blot et lille skub. Dette gør det endnu nemmere for dig som mor eller far at holde fokus på det allervigtigste; nemlig din strålende, lille baby!

Se bordet hos forhandleren her.

Ulemper ved Tuula puslekommoden

tuula puslekommode håndtag

De eneste ulemper ved den ellers smukke og alsidige Tuula puslekommode, som vi kan tænke på, er dens pris og at arbejdshøjden ikke kan indstilles. Puslekommodens pris er bestemt i den dyrere ende af prisskalaen, og du kan helt sikkert finde billigere borde til at skifte babys ble på. Men den højere pris på puslekommoden betyder til gengæld også, at kommoden kan laves om til en flot og tidssvarende kommode og bruges som møbel. Den anden store ulempe ved bordet er, at arbejdshøjden ikke kan indstilles efter, om det er far eller mor der skifter ble. Du skal også tilkøbe puslemåtte separat.

Vores vurdering – 4,5 stjerner ud af 5

pinolino-puslekommode-tuula-pusletopDen dejlige Tuula puslekommode er et rigtigt godt køb, de få ulemper til trods. Hvis du og din bedre halvdel beslutter jer for at købe dette puslebord, så vil I samtidig få jer et smukt møbel, der matcher til resten af indretningen i jeres hjem. Det trækker lidt ned i vurderingen, at arbejdshøjden ikke kan indstilles. Den forholdsvis høje pris på puslekommoden, som vi vurderer er bordets største ulempe, er ikke så høj endda, når prisen og kommoden sammenlignes med så mange andre egentlige kommoder på markedet. Gå til forhandleren.