Stokke puslebord anmeldelse

Stokke-puslebord-1

Det pragtfulde Stokke puslebord er i den grad et puslebord i en klasse for sig. Stokke Care puslebordet er om muligt det mest alsidige og funktionelle puslebord på markedet med masser af hyldeplads og justerbar arbejdshøjde. Samtidig kan bordet laves om til en reol og et skrivebord. Vi mener, at prisen helt klart er det værd for bordet, også selvom prisen er over gennemsnittet for et puslebord.

Baby og tøjdyrBeskrivelse af det smukke Stokke puslebord

  • Smukt puslebord i luftigt og let design i bøg
  • Puslebordet kan ændres til en reol eller et lille skrivebord
  • God opbevaringsplads og inkl. puslehynde
  • Kommer med høje sider, så sikkerheden er i top
  • Måler i højden: 106 cm, i dybden: 75 cm og i bredden: 67 cm
  • Højden kan justeres i to niveauer – 96 cm og 86 cm
  • Velegnet til en maksvægt på 15 kg
  • Vejer 24 kg
  • Overholder naturligvis de påkrævede sikkerhedsgodkendelser

Mange fordele ved det flotte Stokke puslebord

Det skønne Stokke puslebord er et af mine favoritpusleborde; det er et skønt, anderledes og stærkt puslebord, som samtidig har et luftigt og lækkert design og som derfor vil passe godt ind hos de kræsne og indretningsbevidste forældre. Samtidig har du mulighed for at omdanne puslebord til et andet nyttigt og smukt møbel, når baby har vokset sig fra at bruge ble. Stokke Care puslebordet kan omdannes til en praktisk bogreol eller et større skrivebord. Med andre ord, så er bordet fremtidssikret og vokser med baby.

Stokke puslebord 2Samtidig er bordet en fryd i brug, fordi højden kan indstilles i to niveauer efter, om det er far eller mor, der klarer guldbebsen og bleen. Endnu en fordel ved bordet er, at hylderne også kan indstilles efter den ønskede arbejdshøjde, og samtidig er der god plads til knæene under bordet, så du kan stå så tæt på bordet som muligt. På mange af de andre pusleborde og puslekommoder på markedet er der ikke indtænkt plads til mors eller fars knæ, og nogle gange er der endda et håndtag, som mor og far kan slå knæet imod. Ikke sådan for Stokke Care!

Stokke Care bordet kommer også med god hyldeplads, så der altid er plads til alt det nødvendige pusleudstyr samtidig med, at du hele tiden kan have en sikker hånd på baby. Bordet leveres med praktiske sidebakker, kurve til hylderne samt et par bøjler. Kurvene kommer med god inddeling så du altid kan være tip-top organiseret og altid kan vide præcist, hvor dine vaskeklude og babys foretrukne babypudder ligger. Kombineret med bordets størrelse betyder det, at der altid er rigelig med plads, også til at hænge ekstraudstyr og lidt tøj op fra bordet.

Sikkerheden er også i top, og bordet kommer med høje kanter langs siderne, så baby ikke kan rulle af bordet, selv hvis han eller hun er i rigtig sprælle-humør. Til bordet medfølger en udførlig samlevejleding, som er nem at følge, og det tager ikke mere end et lille kvarter at samle det smukke Stokke puslebord.

Stokke care puslebord reolSlutteligt er vi store fans af den skønne og skridsikre puslepude, som følger med puslebordet. Puslehynden er så stor, at den fylder hele puslepladen. Det betyder, at Bonnie Baby aldrig kommer til at ligge uden for puslehynden og direkte på det hårde bord.

Ulemper ved Stokke Care puslebordet

Stokke Care er et skønt og alletiders alsidigt puslebord, men det koster da også derefter. Dog har vi læst mange anmeldelser online af stolte forældre og glade brugere af puslebordet, som skriver at det klart er prisen værd – netop fordi det er så alsidigt, funktionelt og med et flot design. Man overraskes også over bordets størrelse efter det er blevet samlet, og for nogen kan det endda være lige stort nok.

Vores bedømmelse af dette Stokke puslebord

Der er ingen tvivl om, at Stokke Care er et fantastisk puslebord – og det skal ikke være en hemmelighed, at det er mit favoritbord blandt dem alle. Alsidigheden ved bordet, det luftige design, muligheden for at ændre bordet til en reol og et skrivebord, at bordets højde kan justeres, samt at det har rigeligt med plads til opbevaring, gør bordet til en sikker vinder – selv til prisen. Vi giver derfor bordet 5 stjerner ud af 5. Se bordet og prisen hos forhandleren her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *