Skal det være en læder pusletaske?

En læder pusletaske kan bestemt være værd at overveje, hvis du er usikker på, hvilken type pusletaske, du har brug for. Nogle pusletasker i læder er så smukt designet, at de slet ikke ligner pusletasker, men ligner almindelige, skønne hverdagstasker!

Fordelen ved at have en pusletaske i læder er netop, at læder er et naturligt stærkt og robust materiale. Samtidig er det et materiale, som bare ser rigtigt flot ud og som ældes med ynde. Derudover er en læder pusletaske også meget nem at gøre rent. Dette er klart en fordel, når du tager din læder pusletaske med forskellige steder hen, og lægger den på forskellige typer af underlag, når baby skal have skiftet ren ble med den.

Du kan endda overveje også at købe en læder pusletaske, der designmæssigt kan bruges som hverdagstaske og arbejdstaske i ét. Disse high-end luksusmodeller kommer ofte også med en udtagelig puslepude indbygget i designet, så du virkelig får noget fra pengene. Typisk ligger denne type af pusletasker også i over 1000 kr stykket, men for mange vil det være pengene værd, da tasken kan bruges til så meget mere end bare en pusletaske.

pusletaske læder

Med en læder pusletaske skal du være opmærksom på, hvor tung tasken er, når du køber den som ny – og tom. Nogle læder pusletasker kan nemlig være ret så tunge, afhængigt af hvilken type læder pusletasken er lavet af, samt hvor tykt læderet er. Når der så først puttes pusleudstyr i tasken, så bevæger vægten sig hurtigt opad.

Dette er ikke noget problem, hvis du primært planlægger, at tasken skal hænge på klapvognen eller barnevognen. Det kan dog blive problematisk, hvis tasken vejer mere end, hvad du er komfortabel med at bære, især hvis du planlægger at skulle bære den i timevis på tur med baby!

Dette er heldigvis noget, som mange producenter af pusletasker i læder godt er klar over. De fleste læderpusletasker på markedet er derfor også fremstillet i en kvalitet, der tager højde for at minimere vægten. Kendte mærker at kigge efter er skind pusletasker fra CamCam og Storksak for blot at nævne et par stykker.