Nathi puslebord anmeldelse

Nathi-puslebord

Her tager vi et kig på det smukke Nathi puslebord. – Som førstegangsforældre har vi jo ofte ikke meget plads. Hvis det er helt galt, så kan det være en god ide, hvis du køber et væghængt puslebord. Et godt valg kunne være det pragtfulde væghængte Nathi puslebord. Hæng det på væggen i gangen, i soveværelset eller på badeværelset. Har du nogensinde set et væghængt puslebord, som er ligeså dejligt som Nathi? Det kan godt være… men vi har ikke!

Beskrivelse af det væghængte Nathi puslebord

  • To tvillinger der venter på bleskiftningVæghængt puslebord der fås i flere farver: bøg, hvid og valnød.
  • Har målene højde: 87 cm, bredde: 52 cm og dybde: 18 cm (lukket). Når bordet er udslået, er dybden 76 cm.
  • Fremstillet af formpresset bøgetræ.
  • Kommer med mindre hyldekanter til det mest nødvendige udstyr
  • Inkluderer puslepude med velcro.
  • Kommer med beslag til ophæng og lås til at lukke puslebordet
  • Vægt: 6 kg
  • Testet og godkendt i henhold til CEN 12221 del 1 og 2.

Bordet kan klare en belastning på op til 50 kg. Du skal dog være opmærksom på, om din væg derhjemme også kan klare denne belastning. Kombinationen af en blød og svag gipsvæg med et væghængt puslebord, hvorpå baby ligger… nej tak!

Gå til forhandleren af puslebordet her.

Fordele ved det væghængte Nathi puslebord

nathi-vaeghaengt-puslebord-valnodHvis du har begrænset plads derhjemme, så kan det smukke Nathi puslebord være en stor fordel at have, da dette væghængte puslebord fylder minimalt, når det er foldet op mod væggen. Når baby har været ordentligt aktiv i bleen og du kan lugte, at det er tid til en ren ble, så kan du nemt slå bordpladen ned med én hånd, selv med baby på armen.

Selvom bordet ikke har den samme skuffe- og hyldeplads som konventionelle pusleborde, så er der stadig plads til en del af det mest nødvendige pusleudstyr som diverse babycremer, vaskekludde og meget andet. Hvis du har brug for mere plads kan du købe en flot bleholder i samme design som bordet til at hænge på væggen ved siden af det væghængte puslebord.

Sikkerheden ved bordet er i top og er testet til at kunne klare en vægt på helt op til 110 kilo, selvom 50 kilo er den anbefalede maksvægt. Hvis din guldklump er en mega-baby, så behøver du med andre ord ikke være bekymret for, at bordet ikke kan holde til hans eller hendes vægt. Som nævnt foroven skal du dog være sikker på, at væggen er stærk nok til at kunne bære både puslebord, baby og pusleudstyr, især når baby er blevet større.

Vi mener, at bordet er det flotteste og mest elegante væghængte bord på markedet, med behagelige, bløde og rolige former. Samtidig er bordet også nemt at samle.

Den medfølgende puslemadras er fremstillet af en blanding af 95% bomuld og 5 % polyamid, og kan vaskes ved 60 grader. Dette er en klar fordel, når du har brug for at gøre den ordentligt ren – og tro mig, det får du brug for på et eller andet tidspunkt, selvom du gør alt for at undgå det! Puslepuden er forsynet med velcro underneden, så den ikke skrider, og derved kan den nemt og hurtigt fæstnet sikkert til puslebordet.

Gå til forhandleren her.

Ulemper ved Nathi væghængt puslebord

Nathi puslebord væghængtNår alle disse fortræffeligheder ved det væghængte puslebord er nævnt, så mener vi dog, at bordet alligevel ikke appellerer til alle.

Nathi kommer hverken med skruer eller rawplugs, så du skal ud og bruge tid på at finde nogle, der passer til din væg, og du kan få brug for power tools til at sætte bordet forsvarligt op med. Monteringsvejledningen er sparsom omkring skruernes og rawpluggenes minimumslængde og afhængiger nemlig af den type mur, som du har. Du bør derfor forhøre dig i byggemarkedet om, hvilke skruer og plugs, der er de rigtige til din type væg.

Bordet har heller ikke den store skabsplads, og du skal stadig have meget af dit pusleudstyr og dine rene bleeer liggende et andet sted. Du kan dog løse dette ved at have en fletkurv med rene bleer stående ved siden af puslebordet for at holde dit hjem organiseret. Dette er særligt vigt, hvis du allerede er udfordret på pladsen i hjemmet. Du kan også tilkøbe blespanden til at hænge på væggen, men det koster jo alt sammen ekstra.

Selvom bordet kommer med en gratis puslepude – i modsætning til mange andre pusleborde derude – så er dette ikke nødvendigvis lig med fryd og gammen. Puslemåtten er nemlig ikke i standardformat og er også dyrt at købe, hvis du da altså kan finde den separat. På en af de dumme dage, hvor baby virkelig skaber sig og bestemt ikke gider at få skiftet ble og derfor “kommer til” at tisse udover det hele, så er det altså bare virkelig rart at kunne skifte puden ud med en ren.

Vores bedømmelse af Nathi væghængt puslebord – 4 stjerner af 5

Nathi puslebordet er et skønt puslebord til at have hængende derhjemme og gør, at du kan optimere pladsen i dit hjem ved at undgå at have et traditionelt puslebord stående fremme og fylde. Vi mener dog at prisen og den ekstra indsats for at få de rette skruer og rawplugs trækker lidt ned i den samlede bedømmelse af bordet, og vi giver derfor bordet 4 ud af 5 stjerner. Gå til forhandleren.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *