Manhattan Babydan puslebord anmeldelse

manhattan puslekommode

Det smukke BabyDan puslebord er en egentlig kommode, hvor der er påsat en puslebordstop. Samtidig er kommoden fremstillet i et flot og stilrent design, som virkelig lever op til idealerne om moderigtig skandinavisk indretning.

Den store charme ved denne puslekommode er, at puslebordstoppen kan fjernes efter behov og derfor kan den bruges som en egentlig kommode, når baby har vokset sig fra bleerne. Pusletoppen skal dog tilkøbes separat, men kan monteres på et par minutter. Den separate pusletop koster lidt ekstra som engangaudgift, men til gengæld er man fremtidssikret med dette flotte puslebord, som kan bruges som et rigtigt møbel i stuen, når der ikke længere er behov for at skifte ble!

Kommoden giver rigeligt med skabsplads til alt babys pusleudstyr foruden alle de rene bleer.

Gå til forhandleren af kommoden her.

Beskrivelse af det flotte BabyDan puslebord

En flot og praktisk puslekommode med separat pusletop. BabyDan Manhattan puslekommoden kan anvendes som “rigtig” kommode, når baby er vokset fra bleerne.

  • Nyfødt baby klar til puslingAftagelig pusleplads (skal tilkøbes). Kan bruges som kommode, når der ikke skal skiftes flere bleer.
  • Kommer med 2 skuffer og 2 hylder til opbevaring af udstyr
  • Nem rengøring med klud og sæbevand
  • Stilet og hvidlakeret MDF (spåntræ)
  • Har i samlet tilstand målene: Højde 92,5 x Bredde 100 x Dybde 50 cm
  • Vægt 48,6 kg
  • Leveres usamlet
  • Når puslebordstoppen er monteret på kommoden overholder den standarden EN1221:2008. Overholder den kemiske test EN 71-3.

Se kommoden hos forhandleren.

Fordele ved det dejlige BabyDan puslebord

Denne puslekommode har den store fordel, at den først kan bruges som egentlig puslebord, når der skal skiftes ble på baby, og dernæst bruges som “rigtig” kommode, når aby er vokset fra at skulle have skiftet ble. Derved er man fremtidssikret med dette møbel og undgår at skulle stille sig selv spørgsmålet “hvad gør vi med vores puslebord nu, for baby skal ikke længere have skiftet ble”.

Puslekommoden kommer også med overdådige mængder af skabsplads og hylder. I kommoden er der indbygget 2 hylder og 2 skuffer, så alt det nødvendige pusleudstyr i form af bleer, vaskekludde, vat, diverse babycremer og alt det andet tilbehør altid kan holdes velorganiseret og er lige ved hånden. Du kan også bruge hylderne til babys body, bukser og bluser, eller til hans eller hendes yndlingslegetøj.

Pusletoppen og puslehynden skal tilkøbes separat, men til gengæld er det så også ekstremt nemt at omdanne kommoden til en puslekommode, og puslebordstoppen monteres sikkert og nemt ved brug af et simpelt låsebeslag.

manhattan puslekommode i børneværelseSamtidig er puslekommoden fremstillet i et smukt, tidløst og praktisk design, som passer ind i alle hjem. Puslebordet er fremstillet i hvidlakeret spåntræ, også kendt som MDF, hvilket er en stilet tilføjelse til soveværelset eller børneværelset. Bordet overholder samtidig de relevante kemiske sundhedstests, så baby ikke påvirkes af væmmelige kemikalier fra malingen, uha nej : )

Med en vægt på næsten 49 kilo er bordet samtidig super stabilt. Man er ikke i fare for at bordet kommer til at rykke sig, hvis man kommer til at støde til det eller, hvis kæresten kommer til at gå ind i bordet, mens baby ligger på puslehynden og får skiftet ble!

Designet af Manhattan Baby Dan puslekommoden passer samtidig også sammen med de øvrige produkter i Manhattan møbelserien.

Se kommoden hos forhandleren.

Ulemper ved BabyDan Manhattan puslekommoden

En af fordelene ved dette BabyDan puslebord er samtidig også den størstes ulempe, nemlig at man ikke kan skifte ble på puslekommoden sikkert uden også at skulle tilkøbe puslebordstoppen og puslehynden separat. Du kan læse mere om puslebordstoppen her, og finde en god puslebordhynde, der passer til puslekommoden her.

BabyDan puslebord ManhattanSamtidig er puslekommoden også forholdst dyr, især når man skal betale en 400-500 kr ekstra for puslebordstoppen og puslehynden. Med andre ord, så betaler man også for at kunne bruge puslekommoden som et rigtigt møbel, når baby har vokset sig fra bleerne.

Bordet er med en vægt på næsten 49 kilo også svært at flytte rundt på, når det først er samlet og sat op, og det optager en del mere plads end andre typer af pusleborde på markedet. Det gode ved vægten er dog som nævnt, at det sikrer en god stabilitet af puslebordet.

Vores vurdering – 5 stjerner

Det flotte Manhattan BabyDan puslebord er et godt eksempel på et puslebord med skuffer, hvor funktionalitet og design går op i en højre enhed. Vi mener her, at man får hvad man betaler for. Nok er bordet dyrere end mange andre modeller på markedet, men til gengæld er puslebordet bogstavelig talt også et solidt valg. Det er stabilt og moderigtig samtidig med, at bordets anvendelighed er fleksibelt som både puslekommode og egentlig kommode. Et stærkt valg til prisen! Se kommoden hos forhandleren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *