Leander puslebord anmeldelse

leander puslebord med mor

Det smukke Leander puslebord er et flot og anderledes puslebord, som kan være lige noget for dig, som virkelig går op i, at babys puslebord passer ind i resten af hjemmets indretning.

Specifikationer på Leander puslebordet

Skønt puslebord i elegant dansk design fra Leander, som vil appellere til de fleste puslefamilier.

  • Nyfødt babyLeander puslebord med justerbare topplade, som sikrer en korrekt arbejdshøjde
  • Kommer med en stor skuffe og hylde til pusleudstyret
  • Kan laves om til et skrivebord, når baby er vokset fra bleerne
  • Kan bruges både af højre- og venstrehåndede
  • Overfladebehandlet med godkendt vandbaseret lak.
  • Måler i højden: 105,0 cm, i bredden: 72,0 cm og i dybden: 96,5 cm.
  • Bordet kommer med en dejlig tyk puslehynde som måler 69 x 50 x 6,5 cm
  • Bordet vejer ca. 46 kg
  • Kan fås i tre forskellige farver: hvid, bøg og valnød

Se puslebordet hos forhandleren her.

Fordele ved det skønne Leander puslebord

Det første man lægger mærke til ved det flotte Leander puslebord er dets anderledes og eksklusive form med et buet rygparti. Puslebordet kommer i hele tre forskellige farver, nemlig lyst træ, hvidmalet og i en model med mørkt træ. Hvis du er kræsen og virkelig sætter pris på et stilet og smukt blebord til hjemmet, som både er i rustikt design og med en stærk konstruktion, så kunne Leander bordet være noget for dig.

leander puslebord 2Bordets design med de runde former gør, at der er færre hårde kanter at slå sig på, hvis baby er urolig og spreller, eller når han eller hun begynder at kravle rundt derhjemme. Samtidig gør vægten på næsten 46 kilo, at du kan være sikker på, at bordet står stabilt derhjemme!

Puslebordet leveres usamlet, men kommer med en udførlig samlevejledning, som er ligetil at følge. Puslebordet er forsynet med en stor skuffe og en stor hylde, så alle de nødvendige pusleting altid er lige ved hånden. Du kan med fordel tilkøbe nogle mindre fletkurve, så du endda kan holde alle din lille guldklumps småting endnu bedre organiseret.

Det dejlige Leander puslebord kommer med en række andre fordele. For det første kan topdelen tages af og hylden tages ud, så du kan bruge puslebordet som et skrivebord, når dit barn er vokset fra bleerne; “Vidunderklumpens første skrivebord”. Derved får du langt mere ud af dit puslebord på sigt i stedet for at smide bordet ud eller sælge det videre. Den anden store fordel ved dette bord er, at det er et af de få borde, som også nemt kan indstilles i højden. Derved kan du altid skifte din lille guldklump i den højde, som passer lige netop dig. Og komforten er jo vigtig, når du kommer til at skifte så mange bleer i bebsis første år. En glad og komfortabel overskudsagtig mor eller far skaber en glad og skøn overskudsagtig baby! Gå til forhandleren her.

Ulemper ved Leander puslebordet

leander puslebord 3Leander puslebordet optager en del mere plads end andre pusleborde på markedet, så det skal man være opmærksom på. Særligt i små hjem med begrænset plads er dette derfor noget, som du bør være opmærksom på.

Vi forestiller os, at prisen på bordet vil være den vigtigste faktor for mange børnefamilier. Prisen ligger bestemt i den dyre ende af pusleborde – også selvom du vil kunne bruge puslebordet som et skrivebord bagefter.

Og så er der vægten. Med en vægt på næsten 46 kilo så står bordet fast, så snart du har samlet det. Dette er ikke et transportabelt bord, som du kan rykke rundt efter behov!

Vores vurdering – 4,5 ud af 5 stjerner

Alt taget i betragtning så er dette et skønt puslebord og et bord ud over det sædvanlige. Vi er særligt vilde med at bordet fra at være puslebord til bleskiftning kan laves om til et rigtigt skrivebord. Så har jeres lille barn sit eget bord, som kan bruges til at tegne og male ved, når han eller hun bliver ældre, og som barnet vil kunne bruge som sit første skrivebord. Selvom denne ekstra funktionalitet naturligvis skal koste lidt ekstra, så er det dog også prisen, som trækker lidt ned i vores samlede bedømmelse af puslebordet. Når det er sagt så vil du kunne bruge bordet i årevis og også have gode chancer for nemt at sælge eller give bordet videre, når I ikke længere har brug for det. Gå til forhandleren her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *