Leander Linea puslebord anmeldelse

Linea-Leaner-puslebord

Se, her er det flotte og anderledes Leander Linea puslebord, som man virkelig lægger mærke til! Dette er et rigtigt moderigtigt og innovativt puslebord i skandinavisk design, som er fremstillet af bøg eller eg. Med hyndebetræk i mange farver er det nemt at sætte sit eget præg på puslebordet, så det matcher bedst til resten af indretning. Lad os kigge det smukke Leander Linea puslebord efter i sømmene.

Værd at vide om Leander Linea puslebordet

Hvis du som vi er interesseret i moderne indretningsmode, så kan Linea puslebordet være lige noget for dig.

  • Leander Linea puslebordEt puslebord med justerbar højde så du undgår ondt i ryggen
  • Moderne skandinavisk design, fremstillet af massivt egetræ
  • Kommer med hævede kanter for sikkerhed og to store hylder
  • Måler i højden: 87/92 cm, i bredden 60 cm og i dybden 70 cm
  • Inkluderer skumhynde med mulighed for tilkøb af betræk i mange farver
  • Mulighed for at tilkøbe skuffe
  • Behandlet med slidstærkt EN71-3 godkendt lak
  • Godkendt til op til 11 kg (bordet vejer 20 kg)

Gå til forhandleren af puslebordet her.

Fordele ved det flotte Leander Linea puslebord

Nogle af de største fordele ved det skønne Leander Linea puslebord er, at det kan justeres i højden. Puslepladen kan hæves og sænkes mellem 92 cm og 87 cm så både far og mor har en chance for at pusle og nusse om Lille-Vidunderet på den mest komfortable måde. Når vi skal skifte ble op mod 2000 gange i løbet af babys første år, så er dette meget vigtigt, så vi bedst kan undgå ondt i ryggen!

Leander Linea puslebordBordets flotte, enkle og alligevel skarpe skandinaviske design vil også være vigtigt for nogen og gør, at det er et puslebord, som der helt sikkert lægges mærke til. Bordet inkluderer en puslehynde, så du kan købe puslebetræk i forskellige farver, gøre bordet mere personligt og matche det til resten af indretningen. Betrækket kan vaskes ved 60 grader og vi anbefaler, at du altid har et rent sæt liggende. Et andet godt trick er at lægge noget plastik eller lignende ovenpå puslepuden og under betrækket, hvis baby virkelig har været proaktiv i bleen.

Pusletoppen kommer med hævede sider, så du kan pusle ble og baby med sjælefred og sindsro om, at sikkerheden på bordet er i top, og baby ikke kan rulle ud over siderne.

Samtidig har du med bordets store hylder mulighed for at have alt nødvendige babyudstyr liggende lige ved hånden, mens du har den anden hånd sikkert på babybasses mave (ikke kilde!). Hylderne kan rumme alt udstyr fra bleer til tøj, babycreme og babyolie, vaskeklude og andet udstyr. Det er også muligt at købe en matchende skuffe fra Leander, eller du kan tænke i andre baner og stille nogle flotte (og billigere) fletkurve på hylderne. Se bordet hos forhandleren her.

Ulemper ved Leander Linea puslebordet

leander-linea-med-udtræksskuffeDen største ulempe ved dette Linea Leander puslebord er nok, at det kun er godkendt til en bebs med en vægt på 11 kg. Betyder det så, at bordet kommer til at bryde sammen, hvis dit barn vejer 15 kilo og skal have skiftet ble? Det gør det – sandsynligvis – ikke, og man kan jo altid selv teste bordets stabilitet af ved at presse på det med hænderne. Men det betyder, at man bør tænke sig om en ekstra gang, når ens barn når denne vægtklasse. Hvis din guldklump er en drengebebs og er en stor kleppert af slagsen, så når han denne vægt indenfor det første år allerede.

Vi har brugt lang tid på at søge online efter en ekstra puslehynde til puslebordet som kan tilkøbes separat og skiftes til, til når baby virkelig har leget racerbane i bleen, men vi har ikke kunne finde en mulighed for at tilkøbe en ekstra reservehynde. Dette skal lægges til prisen på puslebordet, som allerede ligger i den lidt højere prisklasse. Dette kan afholde nogen fra at købe bordet, især når der er mange billigere borde på markedet. Samtidig kan bordet ikke omdannes og bruges til et andet formål, når baby ikke skal have skiftet ble mere.

Vores vurdering af Linea Leander puslebordet

Linea puslebordet har mange fordele – det ser både godt og moderigtigt ud, der er masser af hyldeplads og det er muligt at justere højden på puslepladen. Dog er bordet i den højere ende af prisskalaen, og standardgodkendelsen til en maks-vægt på 11 kg betyder, at forældre med store drengebørn nok skal tænke sig om en ekstra gang med at købe det ellers fremragende og smukke Linea Leander puslebord. Derfor giver vi Linea Leander bordet 3,5 ud af 5 stjerner. Gå til forhandleren her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *