Ida puslebord anmeldelse

Ida-puslebord-med-tekstilhæng-1

Det skønne Ida puslebord fra danske Hoppekids er et skønt lille puslebord i klassisk og tidløst design. Bordet er forholdsvist lille og er derfor ideelt til hjem, hvor pladsen er trang. Samtidig kommer puslebordet med to praktiske hylder til opbevaring af rene bleer, vaskeklude og andet pusletilbehør, så det altid er lige ved hånden.

Puslereolen lever op til de strenge sikkerhedskrav til pusleborde og følger de nødvendige standarter for maling og lakering. Samtidig er der ikke remme eller andet, som dit barn kan komme i klemme i. Et helt igennem godt og praktisk puslebord til den lille familie!

Beskrivelse af det skønne Ida puslebord

En moders kysDet skønne, lille og praktiske Ida puslebord har følgende karakteristika:

  • Kommer med to hjul på de bageste ben, så bordet er nemt at flytte rundt
  • Bordet har målene: Bredde 56 cm x Højde 84 cm x Dybde 73 cm
  • Materiale: FSC certificeret langsomt voksende fyrretræ og gavle i træfiber
  • Standarder: DS/EN 1130 for sikkerhed og standarten EN 71 for lakken
  • Svanemærket – sikker med ren samvittighed
  • Miljøvenlig vandbaseret lak (TÜV certificeret)

Gå til forhandleren af puslebordet her.

Fordele ved det dejlige Ida puslebord

Alle forældre har plads til dette fremragende lille puslebord i hjemmet. Vi oplevede dette som et meget minimalistisk puslebord med alle de ting, som vi har brug for i et godt puslebord, men så heller ikke mere end det. Hvis I ikke har super meget plads i hjemmet, kan det være en god idé at vælge et forholdsvist lille puslebord som Ida puslebordet, så I kan spare på pladsen. Dette kan være en fordel efter den nye familieforøgelse!

Ida puslebord blåt tekstilAt bordet kommer forsynet med to hjul gør det særligt attraktivt, hvis man har brug for at kunne flytte rundt på bordet. Samtidig er bordet også forholdsvist let, så bordet nemt kan løftes og stilles et andet sted hen, når der skal gøres rent. Bordet har en ideel højde på 84 cm, som gør, at langt de fleste mennesker ikke skal bukke sig for dybt forover for at skifte ble på baby. Dermed kan vi bedst undgå at få ondt i ryggen, når vi skifter ble.

Samtidig gør sikkerhedscertificeringerne af bordet med blandt andet Svanemærkning, at man kan sove trygt om natten uden at være bange for, at baby påvirkes af skadelige kemikalier fra bordet.

Bordets tidløse design gør samtidig, at det bliver nemmere at give videre til andre i familien eller sælge på den Blå Avis, og at det passer ind i alle hjem, når man selv står og skal skille sig af med bordet en dag. At du skal købe puslemåtten separat til puslereolen kan her også være fordel, da det jo ikke er alle, som har lyst til at købe et brugt puslebord med en gammel og måske ulækker puslemåtte!

I forhold til mange andre pusleborde på markedet, så er Ida puslereolen bestemt i den lave ende af prisskalaen, men du skal være opmærksom på, at du som minimum skal tilkøbe puslemåtten separat.

Gå til forhandleren her.

Ulemper ved Ida puslebordet

Ida puslebord uden tekstilUdover at bordet skal samles efter levering, så er den største ulempe nok, at du som minimum skal tilkøbe puslemåtten separat. Du kan eventuelt også investere i ekstra opbevaringskurve og pusletekstiler i lyseblåt eller lyserødt separat, som kan presse prisen længere op. Puslemåtten er helt uundværlig og koster omkring 250 kr separat. Kig efter en måtte med målene: Bredde 51 cm x Længde 64 cm. Du kan finde en puslemåtte, der passer til Ida puslereolen, ved at følge linket her.

En anden ulempe ved IDA puslebordet er, at bordet heller ikke kommer med kurve til dit forskellige pusleudstyr. Hvis du ikke har nogle mindre kurve til de forskellige pusleting, så kommer de let til at ligge hulter til bulter på puslehylderne. Dette kan gøre det svært at finde frem til de rigtige ting, når du samtidig skal holde en hånd og et øje på baby under bleskiftningen!

Vores samlede bedømmelse – 4 ud af 5 stjerner

Ida puslebordet er klart et lækkert og lille puslebord, som er godt at have, hvis pladsen i hjemmet er trang, og man har brug for at flytte rundt på bordet derhjemme. Dets smukke og simple design gør, at det aldrig vil gå af mode og derfor er nemt at komme af med igen, når baby ikke har brug for bordet længere. Det, der trækker lidt ned i vores vurdering af bordet er, at du skal købe ekstraudstyr for at få mest ud af bordet. Dog bør du også huske på, at puslebordet er en engangsinvestering, som i øvrigt er helt uundværlig, når man har baby – og så er det helt sikkert prisen værd! Se puslebordet hos forhandleren her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *