Hoppekids Isabella puslebord anmeldelse

Isabella puslekommode - grøn

Det dejlige Hoppekids Isabella puslebord er en skøn og praktisk puslekommode, som samtidig også kan bruges som rigtig kommode, når baby er vokset fra bleerne. Det lille Hoppekids Isabella puslebord optager samtidig minimal plads i soveværelset eller børneværelset, og er også nemt at flytte rundt på. At pusletoppen kan tages af og bordet bruges som en egentlig kommode betyder, at denne puslekommode også kan bruges som møbel i soveværelset og vil kunne bruges som for eksempel handskeskuffe i entreen, når der ikke skal skiftes flere bleer.

Beskrivelse af det dejlige Hoppekids Isabella puslebord

Hoppekids Isabella puslekommode - mor og datter

  • Mål : Bredde 79 cm x Højde 104 cm x Dybde 68 cm
  • 2 praktiske skuffer og en hylde
  • Aftagelig pusleplads – brug den som kommode i fremtiden
  • Materiale: FSC certificeret fyrretræ med spåntræ på gavlen
  • Standarder: DS/EN 1130 – EN 71 for lak
  • Svanemærket – sikker med ren samvittighed
  • Miljøvenlig vandbaseret lak (TÜV certificeret)

Gå til forhandleren her.

Fordele ved den dejlige Isabella puslekommode

Det dejlige Hoppekids Isabella puslebord er et flot og stilet puslebord, som kommer med to praktiske skuffer og en hylde. Udtræksskufferne gør det enormt nemt at organisere alt det nødvendige pusleudstyr, og hvis det roder lidt i skufferne, så kan det ikke ses i resten af rummet (og din hemmelighed er tryg med mig!). Bordets hvide farve gør samtidig, at bordet passer ind i alle hjemmets rum.

Hoppekids Isabella puslebord gulSamtidig kan du nemt omdanne puslereolen til en egentlig kommode, når dit barn ikke har behov for bleskiftning længere. Derved er det ikke bare et møbel, som du bruger mange penge på, og så ikke kommer til at kunne bruge igen – ever – efter et par år. Med andre ord så er Isabella puslebordet fremtidssikret, så du får mest for pengene.

Puslebordets to store fordele er, at det ikke fylder mere end højst nødvendigt og samtidig har rigeligt med skabs- og hyldeplads. Du har derfor mulighed for også at have en ren ble liggende klar på puslepladsen – og så du jo altid have flere rene bleer og vaskeklude liggende i puslereolens to skuffer.

Kommodens lille størrelse gør, at du har bedre mulighed for at stille bordet i gangen ud for badeværelset eller endda inde på badeværelset, så du altid er tæt på en vandhane, når du skifter ble.

Bordets materiale er hvidlakeret fyrretræ, som overholder de nødvendige sikkerhedsstandarder til brug men også med henblik på potentielt skadelige kemikalier, så det er sikkert for baby at få skiftet ble på. Bordet er også Svanemærket. Gå til forhandleren af kommoden her.

Ulemper ved denne puslekommode

isabella puslekommode - dimensionerIsabella puslereolen koster omkring 1600 kr. Det vil dog skuffe nogen at man derudover også skal tilkøbe både puslehynde samt eventuelle fletkurve og fordelingskasser separat, så den samlede pris hurtigt kommer op over 2000 kr for puslebordet.

Derudover har du ikke mulighed for at kunne justere højden på puslebordet. Hvis du er højere eller lavere end gennemsnittet kan dette blive et problem – du må trods alt ikke undervurdere, hvor meget tid du rent faktisk kommer til at stå ved puslebordet.

Bordet leveres usamlet og skal derfor samles helt fra bunden, hvilket kan være en ulempe for nogen. Dog medfølger der en udførlig samlevejledning, så på med arbejdstøjet!

Vores vurdering af Hoppekids Isabella puslekommoden

Hoppekids isabella puslebord blåVores vurdering er, at Isabella-bordet klart er et af de bedste borde på markedet, alt taget i betragtning. Hvis du har trangt med plads derhjemme i den hyggelige hybel og ikke vil have en puslebord kommode, der er for stor, så er er Frk. Isabella bordet for dig!

Bordet vinder på både den lille størrelse, men også på kombinationen af den rigelige skuffe- og hyldeplads i forhold til bordets størrelse. Prisen på bordet er i forvejen ikke så gal og vinder helt klart på sigt, fordi du også kan bruge bordet som en skøn lille handskekommode i entreen.

Vi giver derfor den skønne Isabella puslekommode bord fem ud af fem stjerner. Hvis du er blevet overbevist om, at dette er et fedt bord, så kan du købe det hos forhandleren her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *