Guide til puslebord med badekar

Baby på puslebord med badekar

Baby efter badet på puslebordetEt puslebord med badekar har en række fordele fremfor almindelige pusleborde uden badekar. Den største fordel er naturligvis, at du kan stå oprejst og vaske dit barn på dit puslebord med badekar. I forhold til at bade dit barn i et kar på gulvet eller i dit store badekar i badeværelset har et puslebord med badekar nemlig den fordel, at du skåner både ryggen og dine knæ. Du slipper trods alt for at skulle sidde i en ubehagelig stilling på gulvet eller på dine knæ, hvis du i stedet kan stå oprejst og bade lilleklumpen!

Anmeldelse af puslebord med badekar fra Chicco

Chicco puslebord med badekarEt godt bud på det bedste puslebord med badekar er nok dette fra Chicco. Det dejlige puslebord kan nemt omdannes til et badekar på stativ. Det ene øjeblik pusler du om baby, og det næste giver du lillefisen et dejligt varmt bad, hvor I begge kan pjaske og pjanke. Du tømmer nemt badekaret via afløbet og gennem den medfølgende plastikslange.Samtidig kan bordet klappes sammen og let stilles væk, og bordet har to hjul, så du ikke skal bruge kræfter overhovedet. Bordet kommer også med god opbevaringsplads i form af både hylder og lommer, så du er godt dækket ind. Samtidig kommer bordet med to puslepuder, som er nemme at gøre rent. Den største ulempe ved bordet er nok, at du stadig skal finde plads i hjemmet til babybadekaret, når bordet er klappet sammen. Bordet kan købes hos Coop.dk. Gå til forhandleren.

Puslebord med badekar, sammenfoldetFordele

  • Kombineret puslebord med badekar
  • Badekaret har afløb med plastikslange
  • Sammenklappeligt puslebord
  • Kan indstilles til 3 forskellige højder
  • God opbevaringsplads med mange hylder
  • Kommer med 2 bløde puslepuder
  • Har to låsbare hjul så bordet nemt kan køres af vejen

Ulemper

  • Babybadekaret skal stadig opbevares særskilt, når bordet er klappet sammen.

Se bordet hos forhandleren her.

Der er mange fordele ved at have et puslebord med badekar

Udover at du med et puslebord med badekar skåner både din ryg og dine knæ, når baby skal bades, så er der også en række andre fordele ved badekar puslebordet. Når du køber et kombineret puslebord med badekar, sparer du nemlig både penge og især plads. Godt nok er mange babybadekar faktisk meget billige og kan fås til helt ned under 100 kroner. Disse badekar bruges dog primært på gulvet, så du kommer ikke til at skåne knæ eller ryg. Så selvom det lyder tiltalende blot at købe et meget badekar til baby separat, så er det faktisk en fordel at have det som kombineret puslebord med badekar! Et godt puslebord med badekar behøver heller ikke at koste alverden, og ofte er de billigere end eksempelvis et vægpuslebord.

Glad baby på sit puslebord med badekarNår du investerer i et puslebord, som har badekar indbygget i designet, så sparer du også den plads, som det ekstra, separate babybadekar ville have taget. Du kunne også overveje at købe et separat babybadekar med stativ, men ofte er disse stativer store og klodsede. Når du har et puslebord med badekar, så slipper du for endnu et stort stativ til hjemmet, som kan være svært at finde plads til og gemme af vejen, når det ikke er i brug.

Endelig er det godt med et badekar kombineret med puslebordet, hvis du bor i en lille lejlighed inde i byen, hvor der ikke er badekar eller håndvask på badeværelset og måske kun en meget lille brusekabine i køkkenet. Her vil puslebordet med babybadekaret være en sikker vinder i forhold til alternativet, som er at bade baby i køkkenvasken! Endelig bør badekaret på puslebordet være forsynet med bundprop, så du ikke uforvarende skvulper vand over siderne, når karet skal tømmes.

For at opsummere det ovenstående; med et puslebord med badekar sparer du både penge og plads i forhold til end mere traditionel puslebord kommode uden badekar. Derudover skåner du også ryggen, når du kan vaske baby stående fuldt oprejst. Samtidig er det mere fleksibelt og brugbart til især små hjem, hvor pladsen er trang og der ikke er et egentligt badekar.

Gode råd til at bade baby i det lille badekar på dit puslebord

Du skal sikre dig, at det puslebord med badekar, du køber, har et badekar, som er fremstillet af tyk og robust plastik. Siderne skal være faste og ikke kunne bevæge sig efter, der er hældt vand i badet. Vær også sikker på, at badekaret er fremstillet med runde kanter for den største komfort for både dig selv og din baby. Skarpe kanter eller skarpe dele hører ikke hjemme på et babybadekar til et puslebord!

Lille baby får bad i sit puslebord badekarNår du bader din lille og storgrinende baby i badekaret på dit puslebord, så bør du være opmærksom på sikkerheden. Du bør således altid være indenfor en armslængde af dit barn. Lad aldrig babys lidt større søskende passe dit barn, når han eller hun sidder i barekaret på puslebordet. Sørg også for at du tager de ting frem, som du får brug for i forbindelse med badet, inden du lægger dit barn i badekaret eller på puslebordet.

Du bør også være opmærksom på, at der ikke sidder indtørret skidt i badekaret efter endt brug, da dette skidt i værste fald kan irritere babys følsomme hud.

Endelig bør du være opmærksom på, at når din baby har vokset sig stor nok til selv at kunne sidde, så bør puslebordets badekar altid stilles på gulvet for den øgede sikkerhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *