BabyDan væghængt puslebord anmeldelse

baby-dan-manhattan-vaepuslebord-1

Her er det flotte BabyDan væghængt puslebord til at hænge op på væggen, hvis det kniber med pladsen derhjemme. Der er ikke altid meget plads derhjemme til et puslebord, især når familien jo venter et nyt medlem. Derfor kunne et væghængt puslebord være løsningen på dine pladsproblemer. Det hyggelige BabyDan væghængte puslebord kommer med en række fordele, som langt opvejer ulemperne og kunne derfor være en god løsning til dit hjem og din baby.

Beskrivelse af det dejlige BabyDan væghængt puslebord

  • Nyfødt babyEt lækkert puslebord til at hænge på væggen
  • Kommer med to hylder med plads til det mest nødvendige pusleudstyr
  • Måler i højden: 84 cm, i bredden: 59cm og i dybden: 16 cm (sammenklappet). Når bordet er nedslået har det en dybde på 79,5 cm.
  • Puslebordet vejer 15 kg og er testet for en maksimal belastning på 50 kg.
  • Puslehynde med velcro medfølger
  • Bordet er fremstillet af lakeret MDF
  • Godkendt standard: EN12221:2008

Se puslebordet hos forhandleren her.

Fordele ved det søde Babydan Manhattan vægpuslebord

Hvis du investerer i et møbel fra Babydan til børneværelset, så er du sikret et produkt i høj kvalitet, som har bestået de nødvendige tests og som kan vare i årtier, hvis ikke længere. Du kan regne med, at sikkerheden er i top i Babydans produkter, fordi firmaet foruden at fremstille pusleborde også laver mange forskellige sikkerhedsprodukter til børn fra 0 – 5 års alderen. Samtidig er Babydans produkter også enormt funktionelle, så du aldrig går galt i byen med babyudstyr fra Babydan.

BabyDan væghængt puslebordDette gælder også det lækre Babydan Manhattan vægpuslebord, som er designet således, at du nemt kan folde det ned, når du har brug for det ved pusletid, hvor baby skal have ren ble på. Dette er godt, fordi du kan derfor nemt slå puslepladen ned, selv med en guldbebs på den ene arm. Bordet er også forsynet med to indvendige hylder, så babys ekstrasut og rene bleer altid er lige ved hånden – bogstaveligt talt!

Bordet er fremstillet af MDF træ, som er sammenpresset træ som krydsfiner. Bordet er efterfølgende lakeret, og at bordet er fremstillet af træ vil appelere til mange. Hvis du hænger bordet inde på børneværelset, vil træet give rummet et naturligt og varmt udtryk, som kun træ kan det! Bordets mål gør også, at der næsten altid være plads til det i hjemmet. Skal det hænge i gangen? Ikke noget problem – det kan jo bare hænge ved siden af maleriet eller plakaten. Skal det hænge i børneværelset ved siden af tøjskabet? Heller ikke noget problem i de fleste hjem, selv dem med meget lidt plads. Og så kan du altid være rolig, når du bruger bordet – det er nemlig testet til at kunne bære helt op til 50 kg.

Den medfølgende puslehynde kommer med velcro, som låser hynden godt fast til bordpladen, så den ikke skrider. At puslehynden medfølger er en stor fordel, da man så ikke skal bruge mere tid eller flere penge på at lede efter en passende hynde.

Puslebordet bliver leverer samlet, og lige klar til at blive hængt op. Vær dog opmærksom på, at skruer til korrekt montering på væggen skal købes separat i et byggemarked (fordi typen af skruer, der skal benyttes, afhænger af hvilken type væg, som bordet skal monteres på).

Babydan vægpuslebordet overholder sikkerhedsstandarden EN12221:2008 samt den kemiske test EN 71-3. Gå til forhandleren af puslebordet.

Ulemper ved BabyDan væghængt puslebord

BabyDan væghængt puslebordNår alt det gode er sagt ved Babydan Manhattan puslebordet, så er der også en række ulemper ved bordet. Selv om bordet ser hyggeligt ud, fordi det er fremstillet af træ, så er det værd at huske på, at bordet ikke er godkendt til at hænge i vådrum.

Desuden vil mange folk kunne irriteres over den mangelfulde monteringsvejledning. Som minimum kunne man have ønsket sig en vejledning eller oversigt over hvilken type af skruer og skruernes længde, man skal bruge, i forhold til den type af mur, som man har derhjemme, og som bordet skal sættes op på.

Endelig så kan lukkemekanismen med magneten, som holder bordet slået op, når det ikke er i brug, være lidt drilsk, og man kan risikere at skulle bruge en del forsøg på at få bordpladen til at sidde ordentligt fast, når man slår bordet op.

Vores vurdering af puslebordet

Vi synes, at det dejlige BabyDan puslebord til væg er et helt igennem dejligt puslebord. Det ser hyggeligt ud og er fremstillet i god kvalitet med dansk design, og størrelsen på bordet gør det meget fleksibelt. Prisen ligger i mellemklassen for pusleborde; du kan sagtens finde et bord, der er billigere, samt et der er dyrere. Men dette er et væghængt puslebord og et rigtig godt valg til prisen. Vi giver bordet 4,5 ud af 5 stjerner. Gå til forhandleren her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *