Baby Dan Alfred væghængt puslebord

Baby Dan Alfred væghængt puslebord

Her er der endnu et skønt og funktionelt puslebord fra Babydan! Det praktiske Baby Dan Alfred væghængte puslebord er fremstillet af fyrretræ og kommer med ekstra hyldeplads og praktisk arbejdsplads på puslebordet. Den ekstra plads kan med fordel bruges til at have en lille vaskebalje stående på puslebordet ved siden af puslehynden.

Beskrivelse af Baby Dan Alfred vægpuslebordet

  • Sød baby på puslebordetPraktisk væghængt puslebord
  • Fremstillet i New Zealandsk fyr
  • Kommer med dæmperlukning
  • Rummelig og med ekstra hylder
  • Godkendt op til 15kg.
  • Pusleareal: B50 X D 76,5 cm.

Se bordet hos forhandleren her.

Fordele ved Baby Dan Alfred væghængt puslebord

Det rummelige og eksklusive Baby Dan Alfred væghængt puslebord er bredere end de fleste andre væghængte pusleborde på markedet. De fleste vægpusleborde har kun plads til en puslehynde, men ikke Alfred vægpuslebordet! Den ekstra bredde giver mere hyldeplads til at holde al babys pusleudstyr samlet på bare ét sted. Desuden giver den bredere og todelte pusleplade mulighed for at have ekstraudstyr stående ved siden af puslehynden med baby på, hvilket gør det endnu nemmere at pusle om baby. Hav et vandfad stående på bordet. Hav rent tøj og ekstra bleer liggende klar. Hav bebsen yndlingslegetøj lige ved hånden. Med den ekstra plads er fordelene mange, når baby skal pusles om, nusses om og grines med.

Baby Dan Alfred væghængt puslebord 2

Puslebordet er fremstillet i knastfrit New Zealandsk hvidmalet fyretræ. Puslebordet matcher med sit hyggelige design derfor indretningen i de fleste moderne hjem. Samtidig er vægpuslebordet ideelt, hvis du er udfordret på pladsen derhjemme. Selvom det dejlige Baby Dan Alfred puslebord er bredere end andre væghængte modeller, så fylder det minimalt på væggen, når det er lukket sammen og ikke i brug.

Sikkerheden på puslebordet er i top, og bordet er godkendt efter EN12221:2008 til en maksbelastning på 15 kg. Bordet er dog testet uden problemer til yderligere op til 50 kgs belastning. Samtidig har det væghængte puslebord dæmperlukning, så du ikke skal bekymre dig om, at puslepladsen kan åbne og sænke sig ad sig selv. Det skandinaviske design sikrer også, at dit barn ligger sikkert, fordi alle vægpuslebordets kanter er høje og afrundede.

Bordet leveres samlet og parat til at blive sat op. Alt taget i betragtning så er bordet endda ikke engang særligt dyrt.

Se den aktuelle pris hos forhandleren.

Ulemper ved Baby Dan Alfred vægpuslebordet

Gabende babyEn af ulemperne ved bordet er, at du udover at skulle betale for selve bordet også skal lægge nogle ekstra hundrede kroner for den puslehynde, som er designet til brug med puslebordet. Denne puslehynde er et must, da den er fleksibel og bøjelig og puslebordet kan lukke om den, når det slås i. Dertil kommer, at du også skal have flere forskellige betræk til puslehynden.

Endvidere skal du huske på, at du ikke må bruge Alfred vægpuslebordet i vådrum, fordi puslebordet er fremstillet af træ.

Vores vurdering af Baby Dan Alfred væghængt puslebord

Hvis du ønsker dig et særligt bredt puslebord til væggen, som er fremstillet af træ, så er Baby Dan Alfred puslebordet lige det rette for dig. Vi tøver ikke med at give bordet fem stjerner ud af fem på grund af dets praktiske anvendelighed, nemhed i brug og dejlige, hyggelige design i træ. At puslehynden skal købes separat og prisen bliver dyrere er selvfølgelig ærgerligt, men samlet set er det et rigtigt godt bord til en fornuftig pris. Dette er også den type puslebord i høj kvalitet, som er nemt at sælge videre, når du ikke har brug for bordet mere. Læs mere om bordet hos forhandleren.