Anmeldelse af Baby Dan Alfred puslebordet

Baby Dan Alfred puslebord 1

Det dejlige og minimalistiske Baby Dan Alfred puslebord passer perfekt ind i det moderne skandinaviske hjem. Selvom puslebordet må betegnes som et af de mindre pusleborde på markedet, så kommer det velforsynet med opbevaringsplads i form af både hylder og en skuffe.

Sød Baby

Beskrivelse af Baby Dan Alfred puslebordet

  • Flot, minimalistisk og praktisk puslebord i fyrretræ
  • Har to hylder og en skuffe til opbevaring.
  • Fylder ikke mere end det skal
  • Testet efter samtlige gældende standarder.
  • Mål: 90 x 75 x 55 cm.

Se prisen på bordet her.

Fordele ved det praktiske Baby Dan Alfred puslebord

Det dejlige Baby Dan Alfred puslebord er fremstillet i hvidmalet fyrretræ, så du godt kan regne med, at bordets hyggefaktor er i top, til når baby skal nusses og pusles om! Det dejlige Baby Dan Alfred puslebord er et enkelt og simpelt puslebord, som passer perfekt ind i børneværelset eller soveværelse.

baby-dan-puslebord-alfred 3

Bordet kommer med god opbevaringsplads med en topskuffe til det nødvendige småting af pusleudstyr så som babycremer, vaskeklude, termometer og andet udstyr. Derudover har puslebordet to åbne hylder, hvor der er plads til eksempelvis rene bleer og en vaskebalje.

Selvom puslebordet kommer med god plads til opbevaring af udstyr, så er det stadig et af de mindre pusleborde på markedet. Dette kan være særligt godt, hvis du allerede er udfordret på pladsen derhjemme. Endelig er puslebordet med en vægt på 18,5 kg også dejligt stabilt, så du ikke behøver at være bekymret for, at bordet ikke kan holde til lillefisen. Derudover er bordet også nemt at samle.

Samtidig følger Alfred puslebordet naturligvis alle gældende sikkerhedsforskrifter, hvilket kendetegner produkter fra Baby Dan. Baby Dan produkter er nemlig ISO 14001 miljøcertificeret, og samtidig er Baby Dan del af Global Safety samarbejdet og har endvidere vundet adskillige priser for deres produkter. Derved kan du være sikker på, at der er ikke er blevet brugt farlige stoffer i malingen/lakken på puslebordet, som bebsen ikke påvirkes.

En sidste stor fordel ved bordet er, at det er billigere end gennemsnittet af pusleborde på markedet. Følg linket for at se den aktuelle pris på bordet.

baby-dan-puslebord-alfred 4Ulemper ved Baby Dan puslebordet

Selvom bordet ligger i den lavere ende af prisskalaen, skal du dog regne med, at du skal tilkøbe puslepuden separat. Research af bordet på nettet viser, at en enkelt bruger af bordet har oplevet problemer med udtræksskuffen, som binder.

Vores vurdering af Alfred puslebordet

Hvis det kniber med pladsen derhjemme, eller hvis du ikke har lyst til at betale en mindre formue for et puslebord, så kan det være en god idé at investere i det dejlige Baby Dan Alfred puslebord. Det, som trækker lidt ned i vores vurdering af bordet, er at puslepuden skal tilkøbes separat, og at det er oplevet, at bordets skuffe kan binde og køre skævt. Vi vælger dog at tro på, at dette er en undtagelse og ikke et generelt problem med Baby Dan Alfred puslebordet. Derfor giver vi bordet 4 ud af 5 stjerner. Læs mere om bordet hos forhandleren.