Anmeldelse af det skønne Sebra puslebord

Sebra Puslebord

Det dejlige Sebra puslebord kommer i moderne og dansk design i farverne grå og hvid. Puslekommoden kan både pusles på og der kan i den grad nusses med baby, men puslebordet kan også nemt laves om til et egentlig møbel til, når baby ikke bruger ble længere.

Sød baby på kili sebra puslebord

Beskrivelse af Sebra puslekommoden

  • Skøn og praktisk puslekommode i dansk design
  • Pusletoppen monteres separat og nemt
  • Kan laves om til kommode
  • To låger og en praktisk hylde
  • Der er ikke brugt skadelige kemikalier i malingen
  • Måler: 90 x 79,5 x 75 cm

Se den aktuelle pris hos forhandleren her.

Fordele ved det dejlige Sebra puslebord

Sebra puslekommode 2Sebra puslebordet er et eksempel på dansk design, når det er bedst. Bordet er rigtigt pænt og er lavet af træ, hvilket gør det rigtigt hyggeligt, når der skal nusses og pylres om baby! Kommoden kommer malet i både hvid og grå, så du er sikker på, at farven passer ind i børneværelset. Puslekommoden kan endda fås sammen med en seng i et matchende design i Sebra-serien, så du kan holde børneværelset helt stilrent. Samtidig er der ikke brugt skadelige stoffer i malingen, så du behøver ikke være bange for, at baby bliver påvirket af skadelige kemikalier!

En af de største fordele ved Sebra puslebordet er, at det kan laves om til en “rigtig” kommode, når du ikke har brug for at skifte ble på din lille krudtugle længere. Puslepladen fjernes super nemt ved at afmontere de to vinkelbeslag, som er på bagsiden af kommoden. Du kan altid opbevare pusletoppen og sætte den på igen, hvis familien bliver endnu større. Fordelen ved denne type 2-i-1 møbel er, at baby hurtigt vokser sig fra bleerne, men du kan stadig bruge puslebordet som en kommode, som du kan stille alle steder i hjemmet. Læs mere om bordet hos forhandleren her.

Kili Sebra puslebord i hvidDen praktiske hylde og de funktionelle låger gør det nemt at opbevare alt babys pusleudstyr som ren ble, rangle og andet legetøj foruden rent tøj. Det kan her anbefales, at du også investerer i en fletkurv eller to til at stille inde i kommoden til at holde endnu bedre styr på dine pusleting.

Arbejdshøjden på bordet er 90 cm, hvilket for langt de fleste puslere er den ideelle arbejdshøjde, når der skal skiftes ble på lillebassen. Derved kan der skiftes ble uden at du overanstrenger ryggen, og du kan have god øjenkontakt med dit barn, mens du pusler og nusser.

Ulemper ved puslereolen

Bordet er nok så dejligt, ja, men det er bestemt i den dyrere ende af pusleborde/kommoder på markedet. Hvis formålet blot er at have et møbel til brug for bleskiftning på baby, så er puslekommoden dyr. Hvis du søger en puslekommode, der også kan bruges som møbel bagefter, kan prise dog hurtigt være det værd. Dog skal du være opmærksom på, at puslehynden også skal tilkøbes separat.

Sød nyfødt baby

Vores vurdering af Sebra puslebordet

Uanset om du vælger et gråt eller hvidt Sebra puslebord, så er det en skøn puslekommode, og vi har kun læst andre anmeldelser af kommoden online, hvor den har fået topkarakter. Bordets smukke design, 2-i-1 funktionalitet og fraværet af skadelige stoffer er bestemt et plus. Dog er bordet i den dyrere ende, hvilket trækker lidt ned i vores samlede bedømmelse af bordet. Vi giver derfor puslekommoden 4,5 af 5 stjerner.

Se den aktuelle pris på bordet her.