Anmeldelse af det moderne Flexa puslebord

Flexa-puslebord-3-1

Det moderne Flexa puslebord er et eksempel på en puslekommode i moderne og tidssvarende design med rigtig god funktionalitet. Pus og nus med baby på dette skønne og funktionelle puslebord! Skufferne kommer med afrundede hjørner og soft-close lukkesystem. Samtidig kan puslekommoden laves om til en rigtig kommode.

Glad baby på sit puslebord med badekarBeskrivelse af det smarte Flexa puslebord

  • Moderne og skandinavisk design
  • Kan nemt laves om til kommode
  • Inkluderer justerbare fødder
  • Rigelig med opbevaringsplads
  • 3 skuffer med soft-close lukning

Se bordets aktuelle pris hos forhandleren.

Fordele ved det praktiske Flexa puslebord

Flexa Cabby puslekommoden er særdeles praktisk og kommer med grebsløse skuffer, som har afrundede hjørner og det populære soft-close system. Lukkesystemet sikrer, at skufferne lukker i selv ved blot et blidt, lille skub. Puslebordet har hele 3 skuffer. Soft-close systemet og den rigelige opbevaringsplads til al pusleudstyret gør puslebordet til en drøm at stå og skifte ble ved.

Flexa puslebord 2Samtidig kan pusleenheden oven på puslebordet drejes 90 grader, så du kan dreje det væk rummet og ind over toppen af puslebordet, når bleen er skiftet og baby er blevet nusset. Pusleenheden kan nemt afmonteres, når den ikke skal bruges mere.

Samtidig kan fødderne på bordet justeres i højden, og hvis den nye højde ikke er nok, så kan du tilkøbe ekstra fødder, så du altid er sikret at kunne arbejde ved puslepladsen i den optimale puslehøjde for dig. Derved undgår du at overanstrenge ryg og skuldre, og det er jo hele ideen med at købe et puslebord – at bleskiftningen kan foretages så nemt og komfortabelt som muligt.

Puslebordet kan også laves om til en smart kommode, når baby ikke skal gå med ble mere. Derved investerer du ikke blot i et puslebord til bleskiftning, men også i et møbel, som du vil få glæde af i årevis efter, at den sidste ble er skiftet.

Se bordets aktuelle pris her.

Flexa puslebordUlemper ved Flexa puslebordet

Flexa puslekommoden er et forholdsvist dyrt puslebord og inkluderer heller ikke puslehynde, som du skal tilkøbe separat. Derudover skal du selv samle puslebordet. Puslekommodens pris er dog uden tvivl dens eneste store ulempe, for bordet er i dén grad praktisk og funktionelt.

Vores vurdering af Flexa puslebordet

Hvis ikke prisen er et problem, så er Flexa puslekommoden bestemt værd at overveje til hjemmet. Du skal huske på, at du ikke kun får et puslebord, men også en dejlig, moderne kommode, som kan bruges i årevis frem. Vi mener dog, at prisen trækker ned i den samlede bedømmelse af puslebordet, og derfor giver vi puslekommoden 4,5 ud af 5 stjerner.

Se bordets aktuelle pris her.