Anmeldelse af det dejlige Demeyere puslebord

Demeyere puslebord billede

Det dejlige Demeyere puslebord er et lækkert lille puslebord med god hyldeplads, så alt det nødvendige pusleudstyr er lige ved hånden. Puslebordet kan laves om til en reol med babyting, når baby lægger bleen fra sig. Puslebordet kommer med mange forskellige motiver – blandt andet et junglemotiv, et med farverige bobler, og et med en sød papegøje. Du kan følge linket forneden til forhandleren, hvor du kan se alle tre designs.

Baby og bamseBeskrivelse af Demeyere puslebordet

  • Dejligt puslebord i MDF træ og melamin
  • Kan laves om til reol
  • Vælg imellem tre søde motiver
  • 2 låger med jungle
  • 2 åbne opbevaringsrum
  • Stort rum med justerbar hylde
  • Forhøjet ramme på bordpladen
  • Max belastning: 11 kg
  • Sikkerhedsgodkendt (EN 71-3, EN12221 1/2 +A1 2013)

Se den aktuelle pris på bordet.

Fordele ved det dejlige Demeyere puslebord

Demeyere puslebordet er et lille puslebord med rigtigt god funktionalitet og rigelig med plads i forhold til bordets størrelse. Puslebordet har øverst aftagelig pusletop med lidt ekstra plads på siden af toppen til sut og småting. Puslereolen har tre hylder og to låger. Derved er det nemt at holde alle tingene samlet og ligeså nemt at få fat i dem igen med bare én hånd (for den anden hånd er jo sikkert på lillebaby).

Demeyere puslebordPuslebordet har dejlige lyse farve og er designet i bløde og runde former, som gør, at puslebordet passer ind i alle hjem. De to låger er dekoreret med en papegøje i en neutral farve. Det er helt igennem et rigtigt sødt puslebord til babyværelset.

Puslebordet er lavet af såkaldt MDF træ, som er lakeret med vandbaseret lak. Det betyder, at lakken ikke udskiller giftige stoffer – hverken ved indånding eller hudkontakt, og pusleburdet overholder alle europæiske standarder for børnemøbler.

Endelig er vi begejstrerede for, at puslebordet kan laves om til en reol, så du kan bruge det som et rigtigt møbel på børneværelset, når dit lille barn ikke skal gå med ble længere. Derved får du mest værdi for dine penge – der er trods alt ingen grund til at skille sig af med puslebordet, når det kan bruges som en reol på børneværelset i mange år fremover! Se den aktuelle pris på bordet.

Ulemper ved Demeyere puslebordet

Demeyere puslebord som reol

Serien af Demeyere pusleborde er helt igennem dejlig og praktisk. De få ulemper, som det søde Demeyere puslebord har, er, at det ikke kommer med puslehynde inkluderet i prisen samt, at det har en godkendt maksbelastning på 11 kg. Du kan dermed forvente at kunne bruge bordet til baby er ca. et år gammelt.

Betyder det så, at det ikke er sikkert at bruge bordet, når baby vejer mere end 12 kg? Der vil sandsynligvis ikke være et problem med det – bordet er blot sikkerhedsgodkendt til 11 kg. Du skal dog altid sørge for at checke bordet, hvis du er i tvivl! Dette kan blandt andet gøres ved, at du trykker på puslepladen med håndfladerne og mærker efter, om den er stabil.

Vores vurdering af Demeyere puslebordet

Demeyere puslebordet er et godt eksempel på, at et godt puslebord med multifunktionalitet ikke behøver at koste alverden. Bordet ligger i middelprisklassen, og vi mener, at prisen bestemt er godt givet ud for et bord, som er fremtidssikret og kan bruges som reol, når der ikke skal skiftes flere bleer. Fordi bordet har en godkendt maksbelastning på 11 kg, trækker det lidt ned i vores samlede vurdering af bordet, som vi derfor giver 4/5 stjerner.

Se prisen på bordet her.